Трюфеліно:

Ніжний ганаш з шоколадного крему, натуральних вершків і вершкового масла на основі молочного шоколаду округлої форми.

Молочна:

Ганаш, в основі якого бельгійський молочний шоколад з додаванням фундучного праліне. Вкритий ніжним молочним цоколатом.

Медова:

Цукерка на основі молочного шоколаду з додаванням свіжих вершків та меду різнотрав'я теплого літа.

Ківі:

Конхветюр із спілого та насиченого вітамінами та мікроелементами ківі з додаванням чорного шоколаду 52%. Вкритий оболочкою з 72%.

Марципан:

Марципанова основа(змелений на борошно мигдаль та цукрова пудра) вкрита тендітним молочним шоколадом.

Сердце:

Формова конхвета з витонченого бельгійського шоколаду. Начинка з яскравим відтінком фундуку.

Кавова:

Двошарова цукерка на основі чорного ганашу з прошарком грецького горіху. Шари відрізняється між собою відсотковою часткою тертого какао. Вкритий чорним шоколадом та прикрашений декором(кавовим зернятком).

Трюф:

Ганаш з насиченим смаком чорного шоколаду з додаванням вершків, вкачаний алкалізованим порошком какао.

Горішок:

Двошарова цукерка на основі чорного та молочного ганашу з прошарком грецького горіху. Вкритий чорним шоколадом та прикрашений лісовим горішком.

Сердечко:

Формова конхвета із ніжного бельгійського молочного цоколату з ніжною білою або темною начинкою.

Чорна:

Насичений найніжніший ганаш, в основі якого бельгійський чорний шоколад з додаванням фундучного праліне. Вкритий чорним шоколадом.

Біла:

Вишуканий вершковий трюхвель з нотками шовкового фундучного праліне вкритий білим шоколадом.

Кроха:

Міні трюфелькі з чорним, молочним або білим шоколадом. Крохи не входять до складу набору Ассорті, а самі являються набором, який замовляється окремо.

Грил'яжна:

Грил'яжна конхвета з карамелізованим фундуком вкрита чорним шоколадом.