Наша ідея:

05 May 2014

Зараз шоколад є найпопулярнішим компонентом кондитерських виробів у світі, що надає їм характерний аромат. Різні види шоколаду виробляються за різними технологіями і різними пропорціями інгрідієнтів. Саме залежно від відсоткового вмісту какао-тертого розмежовуються види шоколаду. У темному і гіркому його може бути від 60% і навіть до 99%, в молочному – від 25-30%, а ось в білому шоколаді і зовсім не знаходиться какао-порошка, а тільки какао-масло і молоко. На жаль, в наші дні дуже часто виробники намагаються заощадити на какао-продуктах (какао-тертом і какао-маслі), а це означає, і на користі шоколаду.

Вони порушують традиційні технології виробництва, пояснюючи свою власну рецептуру особливостями ТУ (технічних умов) і включають до складу його різні дешеві добавки, какао-масло замінюють на рослинні гідрогенізовані жири, такі, як, наприклад, пальмова олія, а замість какао-тертого додають какао-порошок, що істотно знижує якість отримуваного продукту. Про користь шоколаду, який навіть не має права носити таке ім’я і являється, по суті, сурогатом, говорити не доводиться. Тому нашим завданням є виготовлення шоколаду за тими рецептами та такої якості, як це робилося багато століть тому, для того щоб Ви відчули справжні аромати продуктів природи. У складі нашої продукції Ви знайдете тількі натуральні продукти. Виготовлення шоколаду, вершків, наповнювачів, все, робиться вручну. Тому кожна цукерка, так як і всі живі істоти на нашій за Вами планеті, різні, мають свою індивідуальність і не можуть бути однаковими. І ми цим пишаємося!